Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het kruispunt bij Bolsward-Noord. Op dit moment voeren we de laatste (beton)werkzaamheden uit aan de onderdoorgang. Om het kruispunt te kunnen ‘ombouwen’ moeten we de weg afsluiten voor verkeer. Voor het aanbrengen van nieuw asfalt mag het niet te nat en niet te koud zijn. 

De (aangepaste) planning voor deze weekendafsluiting is vrijdag 8 december (19.00 uur) tot maandag 11 december (06.00 uur). Ook deze afsluiting is onder voorbehoud. Als het te koud of te nat is zullen we de werkzaamheden weer moeten verplaatsen. Tijdens de afsluiting plaatsen we de geleiderail, brengen we asfalt en de belijning aan en werken we de bermen af. Daarnaast verwijderen we de halve maantjes, die nodig waren voor de ovonde. Vanaf maandagochtend kan het verkeer gebruikmaken van de onderdoorgang. Ook de op- en afritten zijn dan klaar.

De planning is onder voorbehoud. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Verkeer leiden we tijdens deze weekendafsluiting om via Sneek, over de A7 en de N354. Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u op www.arriva.nl/halte.