Dit jaar organiseren we Verhalenavond op 18 november 2022 (19:00 – 22:00) voor de vijfde keer, een lustrum! En na twee jaar waar we beperkt waren door de corona pandemie, worden dit jaar weer in onze Martinikerk te Easterein verhalen verteld  en de deuren wagenwijd opengezet om publiek te ontvangen.

Doe jij dit jaar ook weer mee? Als verteller en/of als luisteraar

Het thema van dit jaar is ‘De Ommekear’! We kennen allemaal een moment, waarop het leven een grote wending nam: De Ommekeer/De Ommekear. Verhalen geïnspireerd op zo’n gebeurtenis behoren tot de mooiste om te vertellen en om naar te luisteren.

Een lustrum dus! Wat in 2018 begon willen we doorgeven aan volgende generaties. Het vertellen van verhalen op een donkere maar sfeervolle herfstavond. Luisteren naar persoonlijke verhalen, elkaar ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Het verbinden van mensen dat is waar Verhalenavond in uitblinkt en waar we met zijn allen behoefte aan hebben.

Het doel van Verhalenavond is dat het een traditie wordt en tradities bouw je samen. We zouden het dan ook fantastisch vinden dat je dit jaar ook weer meedoet aan Verhalenavond!

Aanmelden als verteller in Easterein >> bij André Vink 0625497928 . Wil je even overleggen of heb je nog vragen mail dan naar famvink@ziggo.nl  We kijken ernaar uit om je verhaal te horen.

Je verhaal duurt niet langer dan 10 – 12 minuten. Je mag in het Hollands of in het Fries vertellen. Er bestaat een mogelijkheid om evt. beelden bij je verhaal te laten zien.

Ferhalejûn Fryslan is in produksje fan Pier21.

%d bloggers liken dit: