ynstjoerd troch ODI

De vereniging was twee zaterdagen achterelkaar erg actief. Op 22 maart werd de jaarlijkse gymnastiekdemonstratie gehouden, deze werd erg goed bezocht! Op leuke muziek en met spetterende lichteffecten werden de oefeningen uitgevoerd. De jongste groep kinderen was verkleed als smurfen en de oudere groep kinderen als piraat en de jongens als stuntspringers en de meisjes als turnsters. Ook de damesgroep liet een prachtige oefening zien op muziek!odi-utfiering

29 Maart werd de promotieactiviteit van de Jeugdsponsoractie van Poiesz gehouden in Scharnegoutum. Daar hebben de bestuursleden met kinderen een marktkraam aangekleed om het ‘supersponsorproduct’, aardappels, van die week te promoten. De kinderen konden met aardappels stempelen en er werden kleurplaten uitgedeeld met aardappelmannetjes. Het maximale aantal van 1000 extra sponsorpunten werd behaald, aangezien er aan alle eisen m.b.t. de kraam werd voldaan. Er wordt met spanning afgewacht hoeveel geld de vereniging uitgereikt krijgt tijdens het sponsorgala van Poiesz supermarkten op 11 april.

Op 14, 15 en 16 april houden we weer onze jaarlijkse ‘sútelaksje’ en komen we weer langs met de suiker- en krentenbroden!

Nieuwe leden zijn altijd welkom, er mag altijd twee keer gratis aan de les worden meegedaan, om te kijken of het bevalt. De lessen worden op de maandagmiddag gegeven in de sporthal van Easterein. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur.

%d