Woensdagmiddag 18 januari om 15.00 uur heeft bibliotheek Wommels de primeur van de voorstelling Fiskje Geart. Het Muziekbeestje maakte een prachtige muzikale voorstelling aan de hand van het gedicht. Een gedicht dat geschreven is door dichter (en bibliotheekmedewerker) Pieteke de Boer uit Wommels. De kinderen gaan zingen en tellen en heerlijk bewegen op tekst van en rondom het gedicht en het thema Vriendschap. De voorstelling is gemaakt voor peuters en kleuters maar ben iedereen is welkom.

Deze voorstelling is ook de aftrap van Boekstartochtenden in de bibliotheek. Vanaf nu is er iedere 3e woensdagochtend van de maand Boekstartochtend. Hier kun je vragen stellen over het (voor)lezen met heel jonge kinderen en ontdek je verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor jouw kind(eren). Elke maand staat er een ander thema centraal.

Er wordt voorgelezen door een medewerker van de Bibliotheek en je kunt ervaringen uitwisselen met andere ouders. De BoekStart inloopochtend is vanaf 10 uur en gratis. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

%d bloggers liken dit: