In 1995 schreef organist, musicoloog en componist Gert Oost de Caprice voor cello en orgel. Theatermaker/celliste (en dochter van Gert) Judith Oost en organist Simon Bouma laten de compositie na 25 jaar weer klinken en nemen het stuk als aanleiding voor een gevarieerde concertreeks rond het leven en werk van Gert Oost. 

Op basis van een persoonlijk verhaal geven zij, in samenwerking met verschillende gastspelers, een inkijkje in de duizelingwekkende wereld van orgels en organisten.

Zondag 20 juni 2021, 16.00 uur, Martinikerk Easterein

Thema: Liefde voor muziek

Cello/concept: Judith Oost, Orgel: Simon Bouma, Saxofoon: Chris Corstens, Tekst: Martin de Nooij, Assistentie/registratie: Loriane Rychner, organisatie i.s.m. betrokkenen bij de Martinikerk Easterein.

Met dank aan de Gemeente Sùdwest Fryslan

Kaartjes alleen via reservering: koster@kerkeasterein.nl

Zie ook het eerdere bericht op deze website.