Vanaf dinsdag 10 november t/m vrijdag 13 november 2020 is een deel van de Slachte bij Wommels  afgesloten voor het doorgaande verkeer. 

Om welke werkzaamheden gaat het?

Aan een deel van de Slachte vinden bermwerkzaamheden plaats.

Zijn er verkeersmaatregelen?

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden worden weggebruikers verzocht om te rijden via het dorp Easterein. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder of later klaar zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u vragen?

De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Schagen Infra BV te Hasselt. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de uitvoerder van het werk de heer Roelof Kooiker van Kooiker infra via het telefoonnummer 06–51096594. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Sjirk Fluitman of met de heer Jan Andries de Vries van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.