Vanuit de kerk zijn we bezig met de voorbereidingen voor de pubquiz! Bij deze pubquiz worden in groepjes vragen beantwoord, waarbij de vragenrondes verschillende vormen hebben (algemene vragen, puzzels, muziekvragen, etc.).

De vragen hebben o.a. te maken met de bijbel en weetjes m.b.t. de kerk in Easterein, afgewisseld met algemene vragen. De pubquiz is voor alle leeftijden en de 10+groep, 15+groep en bijbelavondkring hebben deze sowieso in hun rooster staan. Een aantal vragen gaat namelijk over onderwerpen die in deze groepen besproken zijn. Zoals dat hoort bij een echte pubquiz, vindt deze plaats in onze eigen ‘pub’, café Bergsma.

Wanneer: 13 maart om 19.30 uur

Waar: café Bergsma

Entree: gratis, drankjes voor eigen rekening

Graag opgeven bij Gera de Haan (gera_de_haan@hotmail.com, 06-41704992) voor 4 maart.

%d bloggers liken dit: