Zondagavond 13 decenber  2015 om 19.30 uur (gewijzigde aanvangstijd op veler verzoek) wordt er in de fraaie Martinikerk te Easterein weer  een  ‘Zondagavondzang’  gehouden. Ook dit keer is er weer een boeiend en afwisselend programma samengesteld.
Zo is er samenzang van bekende en geliefde liederen met aan het orgel Balt de Vries .

fonteinquartetHet professionele Fontein Quartet uit Dokkum  is tevens van de partij. Het FonteinQuartet is ontstaan in 2004 ter gelegenheid van de feestelijke afscheidsdienst van het kostersechtpaar van ‘De Fonteinkerk’ in Dokkum, en heeft sindsdien aan verschillende kerkdiensten meegewerkt. De reacties van het publiek waren dusdanig positief, dat werd besloten in deze samenstelling door te gaan. Het viertal heeft aan optredens geen gebrek. Vaak op uitnodiging, vinden de meeste optredens plaats in de Friese en Groninger regio. Ook elders in den lande hebben zij hun sporen nagelaten, zelfs in een radio optreden. Het FonteinQuartet bestaat uit: Klaas Woudstra, 1e tenor,Joop de Jong, 2e tenor, Dolf Wissmann, bariton, Dirck van der Veen, bas. Het repertoire bestaat uit klassieke muziek in Latijn, Engels, Duits, Russisch, enz.

%d bloggers liken dit: