Zomerfeest zwembad De Klomp Wommels

Zaterdag 23 juni organiseert zwembad De Klomp te Wommels haar jaarlijkse zomerfeest. Het zwembad wordt door de altijd bezige activiteitencommissie versierd en in het water wordt een scala aan spelmateriaal aangeboden. Op de grote zonneweide kunnen kinderen de hele middag spelen met de speelbeelden van Paul Edens. ‘s Avonds is er een sprankelend optreden van de jonge coverband Rock & Seine uit Tzum. Zij staan garant voor een avondje flink vertier.

Zwembad De Klomp is een zwembad met drie baden, twee glijbanen, een speeltuin, een zonneweide en een riant terras. In het zwembad kan heerlijk gezwommen worden. Maar De Klomp wil meer zijn dan een zwembad. Het zwembad van Littenseradiel is bij uitstek een gelegenheid voor een dagje uit met het hele gezin. In de beschutte ligging van de omzomende bosrand is het al gauw goed vertoeven. Met het organiseren van het zomerfeest wil het zwembad eens per jaar nog wat extra bieden. Murks Slagerij en It Dielshûs verlenen hun medewerking aan de feestvreugde voor de verzorging van de inwendige mens.

Lit in antwurd achter / Laat een antwoord achter

*

captcha *